Ohje Virkku.net-palveluun rekisteröitymiseen

08.06.2021 ǀ SPKL

Rekisteröityminen Virkku.net palveluun

Virkkuun rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Virkku-tilin luominen on maksutonta.

Ohje Virkkuun rekisteröitymiseen:

1. Mene osoitteeseen https://www.virkku.net/index.cfm
2. Paina vihreää Rekisteröidy-linkkiä sivun oikeassa ylälaidassa
3. Anna sähköpostiosoitteesi
- Järjestelmä tarkistaa löytyykö sähköpostiosoite jo palvelusta

SÄHKÖPOSTIOSOITE LÖYTYY
Jos sähköpostiosoite löytyy, järjestelmä kertoo sen sinulle ja voit jatkaa rekisteröitymistä lähettämällä rekisteröitymislinkin sähköpostiisi. Avaa sähköpostiisi tullut viesti, ja siirry palveluun viestissä olevan linkin kautta. HUOM! Viesti voi mennä myös sähköpostin roskapostiin, riippuen sähköpostiohjelmasi asetuksista. Tarkastathan siis myös roskapostikansion sähköposteissasi.

SÄHKÖPOSTIOSOITETTA EI LÖYDY
Täytä omat tietosi ja paina tallenna. Saat sähköpostiisi rekisteröitymislinkin. Avaa sähköpostiisi tullut viesti ja siirry palveluun viestissä olevan linkin kautta. HUOM! Viesti voi mennä myös sähköpostin roskapostiin, riippuen sähköpostiohjelmasi asetuksista. Tarkastathan siis myös roskapostikansion sähköposteissasi.

Kun menet palveluun ensimmäisen kerran, tarkista omat tietosi ("omat tiedot" sivun oikeasta yläkulmasta), päivitä tarvittaessa ja määritä salasana. Jatkossa voit kirjautua järjestelmään sähköpostiosoitteellasi ja omalla salasanallasi.

VIRKUN TUNNUKSEN (sähköpostiosoitteen) MUUTTAMINEN
Virkun tunnuksena toimii Virkun käyttäjän voimassa oleva sähköpostiosoite. Kyseinen tunnus eli sähköpostiosoite on siis se osoite, jolla käyttäjä myös kirjautuu sisään Virkkuun.
Jos/kun sähköpostiosoite muuttuu niin on erittäin tärkeää muuttaa sähköpostiosoite eli Virkun tunnus Virkun tietoihin.
HUOMIO: Käyttäjä ei itse pääse tuota kyseistä sähköpostiosoitekenttää eli tunnustaan muuttamaan, mutta lähettämällä asiasta tiedon toimistolle vaikkapa sähköpostitse (toimisto@palveluskoiraliitto.fi) SPKL:n toimisto muuttaa sen ajan tasalle.

Ethän siis koskaan luo uutta tunnusta Virkkuun mikäli sähköpostiosoitteesi (eli Virkun tunnuksesi) muuttuu, vaan pyydä toimistoa muuttamaan tunnus.
Ethän myöskään luo uutta tunnusta mikäli et muista salasanaasi kirjautuessasi Virkkuun. Salasanan voit palauttaa ”Palauta unohtunut salasana”-napista painamalla. Salasana saapuu noreply-osoitteesta ja hyvin usein päätyy vastaanottajan sähköpostissa roskakoriin eli tarkastahan roskakorin myös. Mikäli salasanan palautus ei onnistu, otathan yhteyttä toimistolle.

Uuden sähköpostin eli tunnuksen luominen Virkkuun tarkoittaa, että käyttäjällä on Virkussa siis siten kaksi erillistä tiliä. Vanhan sähköpostin eli vanhan tunnuksen tiedot eivät siirry uudelle tunnukselle, joten tunnuksen vaihdossa käyttäjältä katoaa paljon tärkeää tietoa, kuten mahdollisia koetoimitsija- tai koulutusohjaajapätevyyksiä tai toiminta toimihenkilönä kokeissa/kilpailuissa ja testeissä/luonnekuvauksissa sekä koko kokeisiin osallistumisen historia. Myöskään lisenssitiedot eivät siirry vanhalta tunnukselta uudelle tunnukselle eli myös lisenssitiedot katoavat, koska ne on aina yhdistetty kulloiseenkin tunnukseen.
Näistä syistä siis korostamme, että mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu niin myös Virkun tunnuksesi on siten vaihdettava: Lähetä siitä pyyntö SPKL:n toimistolle, ethän siis luo uutta tunnusta. Näin toimien varmistetaan, että tunnuksesi tiedot eivät katoa minnekään.

Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
Dogsport.fi / Dog & Cat
Orion Pharma Eläinlääkkeet
Agria
Back on Track
Showlink
Ray
Skl
IRO