Virkku-kortti 

Virkku-kortista löydät mm. Virkku-numerosi, lisenssitietosi, toimihenkilöpätevyytesi, tiedot tulevista kokeistasi / kilpailuistasi / luonnetesteistäsi / MH-luonnekuvauksistasi ja kursseista.

Mene mobiililaitteesi selaimen kautta osoitteeseen https://www.virkku.net/kortti ja tallenna tämä sivu selaimesi kirjanmerkkeihin ja esimerkiksi päänäytölle. Kirjaudu sisään Virkku-tunnuksillasi. Jos et ole vielä Virkku-käyttäjä, käy rekisteröitymässä Virkussa. Ohje rekisteröitymiseen. 

Huomaathan, että Virkku-kortti on tarkoitettu ainoastaan mobiilikäyttöön (puhelimet ja tabletit), sitä ei ole optimoitu tietokoneen näytölle.

Toimitsija- ja koulutusohjaajapätevyydet

Virkku-kortti on korvannut pahviset toimitsijakortit.
(Pahviset toimitsijakortit ovat olleet voimassa viisi vuotta siihen merkitystä päivämäärästä alkaen.)

Virkku-kortti näyttää tuomari-, koetoimitsija-, kilpailuavustaja-, liikkeenohjaaja- sekä koulutusohjaajatiedot.

Toimitsijakortti-sivua näyttämällä saat saman sisäänpääsyedun kaikkiin pohjoismaisiin näyttelyihin ja käyttökokeisiin kuin pahvisellakin kortilla.

Tarkista toimihenkilöpätevyytesi Virkku-kortista tai Virkun omista tiedoista

Mikäli toimitsijatiedoissasi on puutteita ja sinulla on pahvinen toimitsijakortti, lähetä siitä skannattu kopio tai valokuva molemmista puolista Palveluskoiraliiton toimistolle, toimisto@palveluskoiraliitto.fi.

Kaikki ennen 31.12.2013 myönnetyt pätevyydet, joita ei ole uusittu on passivoitu.

Pätevyyden uusiminen tehdään sähköisesti Virkun omien tietojen kautta:

  1. Kirjaudu sisään Virkkuun osoitteessa www.virkku.net
  2. Avaa "Omat tiedot" ja siellä "Pätevyydet"
  3. Mikäli pätevyytesi on vanhenemassa tai vanhentunut, voit pyytää yhdistykseltäsi sähköistä puoltoa pätevyyden uusimiseksi, käytä painiketta "Uusiminen".
  4. Valitse valikosta jäsenyhdistys, jos se ei ole valittuna (tämä tieto on sama kuin omissa tiedoissasi, päivitä tarvittaessa) ja puoltava yhdistys. Täydennä tarvittaessa puhelinnumero ja anna pätevyyden uusimiseen liittyviä tietoja yhdistykselle. Klikkaa Lähetä.
  5. Yhdistys saa puoltopyynnön omalle työpöydälleen. Kun yhdistys on asian käsitellyt, uusimispyyntö siirtyy automaattisesti Palveluskoiraliiton toimistolle.

Katso lajikohtaiset ohjeet pätevyyden säilyttämiseksi / uusimiseksi: https://www.palveluskoiraliitto.fi/kurssit-ja-koulutukset-2.html.

Muuta huomioitavaa

Virkku-kortin oikeassa yläreunassa näkyy aktiivinen kellonaika, jota käytetään todistamaan, että esimerkiksi näkymä koetoimitsijapätevyydestäsi on paikkansa pitävä ja reaaliaikainen. Älä siis ota kuvaa Virkku-kortistasi, jos sinun tulee todistaa pätevyyden voimassaolo.

Tarvitsetko lisäohjeita? Katso Virkusta:

Ohjeet pätevyyden uusimiseen: https://www.virkku.net/files/virkku-ohjeet/Ohje%20p%E4tevyyden%20uusimiseen.pdf

Ohje yhdistyksille pätevyyden sähköiseen puoltoon: https://www.virkku.net/files/virkku-ohjeet/ohje%20yhdistyksille%20s%E4hk%F6iseen%20puoltoon.pdf

Sivua päivitetty 18.1.2023

Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
Dogsport.fi / Dog & Cat
Orion Pharma Eläinlääkkeet
Back on Track
Showlink
Skl
IRO