Rally-tokon SM-kilpailujen 2017 tulokset

21.08.2017 ǀ SPKL

Kuva: Jenni Lampi

Rally-tokon suomenmestaruuksista kilpailtiin lauantaina Seinäjoella. Kisoihin oli ilmoitettu 32 joukkuetta ja yhteensä yli 170 koiraa. SM-kilpailun järjestäjänä toimi tänä vuonna Lakeuden Agilityurheilijat ry.

Yksilömestaruuden kilpailussa voittivat Mira Äikiä ja welsh corgi pembroke Puksipuun Lemmenliekki. Tuuli Oksalahti ja australianpaimenkoira Patchcoat Urania saavuttivat kisassa hopeaa, ja kolmannen sijan nappasivat Krista Karhu ja berninpaimenkoira Tassupihan Francina.

Joukkuekilpailun kärkikolmikko oli erittäin tasainen. Villähteen Agilityurheilijoiden joukkue vei voiton vain pisteen erolla toiseksi tulleeseen Lakeuden Agilityurheilijoiden joukkueeseen. Pronssisijalle yltänyt Tampereen Seudun Koirakerhon joukkue ei sekään jäänyt kauaksi; ero kärkisijaan oli vain neljä pistettä.

Villähteen Agilityurheilijoiden joukkue (295 pistettä): Anna Koski ja novascotiannoutaja Belle Fox Playful Pirre, Tuuli Oksalahti ja australianpaimenkoira Ardiente Mata Pumas, Reeta Jokela ja labradorinnoutaja Merryhunter Pink Dream, Anna Koski ja novascotiannoutaja Höpöhännän Hulvattoman Hassu sekä Tuuli Oksalahti ja australianpaimenkoira Patchcoat Urania.

Lakeuden Agilityurheilijoiden joukkue (294 pistettä): Kaija Vierimaa ja shetlanninlammaskoira Bumtsi Bum Itsy Bitsy Spider, Hilpi Yli-Jaskari ja belgianpaimenkoira tervueren Fobetor, Teresa Mäkinen ja bordercollie Moptopia’s Lost in Translation, Anne Huhtanen ja australianpaimenkoira Wirneen Kolmiolääke sekä Heidi Slögs ja islanninlammaskoira Aitiorannan Dama Dimmalimm.

Tampereen Seudun Koirakerhon joukkue (291 pistettä): Raija Frantsi ja bordercollie Pikkupaimenen Madrid, Riikka Janka ja cockerspanieli Namusillan Nelli Nuudelipää, Carita Paakkanen ja bordercollie Tammikallion Täpäkkä, Sari Kärnä ja bordercollie Skogvallarens Quick sekä Piritta Simonen ja australianpaimenkoira Wirneen Jokumuumuka.

Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta https://lagu.fi/rtsm17/tulokset/

Palveluskoiraliitto onnittelee kaikkia menestyneitä!

Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
mevet
Miquel Caninero
Orion Pharma Eläinlääkkeet
If
Ray
Skl
Iro