Uutiskirje Onnin pikahaastattelussa koiraurheiluharrastaja Tuuli Koski sekä
FI KVA FI KVA-PKE HK3 EK3 JK3 IP1 BH Kiiruskan Afternoon Marvel ”Sasu” ja
Merryhunter High Hopes No Doubt ”Lumo”

Kerro hieman koiristasi ja koiraharrastuksestasi.
Minulla on tällä hetkellä kaksi koiraa, joiden kanssa harrastan palveluskoiralajeja. Sasu on 7,5-vuotias pitkäkarvainen collieuros, jonka kanssa olen kilpaillut etsintäkokeessa, haussa, jäljellä, suojelussa ja valjakkohiihdossa. Lumo on vuoden ikäinen metsästyslinjainen labradorityttö, jonka kanssa toivon pääseväni ainakin hakukokeeseen parin vuoden kuluttua. Sasun kanssa olemme tänä talvena treenanneet myös TOKO:a ja Lumon kanssa noutajien metsästyskokeeseen kuuluvia juttuja. Toivotaan, että korona hellittää kevään aikana niin, että päästään taas kokeisiinkin. Sasun kanssa etenin koulutuksessa vähän turhankin nopeasti, mutta Lumo on saanut kyllä viettää ihan leppoisaa ja huoletonta pennun elämää.

Miten olet tutustunut Back on Track -tuotteisiin?
Tutustuin BOT-tuotteisiin yli 10 vuotta sitten. Itselläni oli aika hankala selkäongelma, joka vaikeutti urheilemista ja liikkumista ylipäätään, ja kävin sen vuoksi ahkerasti fysioterapeutilla. Fyssari kysyi minulta kerran, tiedänkö tällaisista BOT-tuotteista, hänen mielestään niistä voisi olla lisäapua minulle. Hankin sitten BOT-selkävyön ja aloin käyttää sitä päivittäin. Hyvän fysioterapian ja BOT:n selkävyön ansiosta kuntouduin niin, että vuosi sen jälkeen pystyin juoksemaan puolimaratonin ja vieläpä ihan hyvällä ajalla. Käytin myös muita BOT:n tuotteita, kuten polvitukea pitkillä juoksulenkeillä ja rannetukea töissä hiirikättä ehkäisemään. Tällä hetkellä minua voi sanoa BOT-tuotteiden suurkuluttajaksi :). BOT:n huppari on lempituotteeni, koska se näyttää ja tuntuu hyvältä. Se on ohut ja kovilla pakkasilla sen voi laittaa tikkitakin alle lämmittämään. Neulemyssy on mielestäni kivan näköinen, eikä sen kanssa päätä palella. Harrastan myös ratsastusta, ja BOT:n tikkiliivi ja ratsastussukat ovat ahkerassa käytössä. Ja hevosellahan on tietysti BOT-loimi, -satulahuopa ja -suojat.

Millaisissa tilanteissa käytät Back on Track -tuotteita?
Koirillani on tällä hetkellä BOT:n uudet Haze-sarjan loimet silloin, kun ne joutuvat talvella odottamaan autossa. Vaikka Sasulla on lämmin jokasään turkki, niin pakkasilla se myös odottaa autossa loimi päällä. Lumolla, jonka turkki on ohuempi, on Haze-loimi myös kävelylenkeillä pakkasten aikaan. BOT:n kaulapannat ovat talvella ja pimeällä hyvät, koska niissä on heijastin. Minun koirani ovat onneksi olleet terveitä, eivätkä ole tarvinneet mitään nivelsuojia, mutta ennaltaehkäisyyn syötän niille ruusunmarjarouhetta, joka muuten sopii loistavasti myös ihmisille!

Terveisesi muille koiraurheilun harrastajille?
Terveisinä muille koiraurheiluharrastajille voin pitkän kokemukseni perusteella sanoa, että BOT-tuotteet tukevat sekä omaa että koiran terveyttä ja hyvinvointia. Ne tukevat ja hoitavat niveliä ja lihaksia, helpottavat liikkumista sekä auttavat palautumaan urheilusuorituksesta. Pysytään liikkeessä!

Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
Dogsport.fi / Dog & Cat
Orion Pharma Eläinlääkkeet
Back on Track
Showlink
Skl
IRO