Ylituomarikurssi 1, verkkokurssi 15.4.-20.5.2020

 15.04 - 15.04 | Verkkokurssi

Suomen Palveluskoiraliitto järjestää huhtikuussa 2020 ylituomarikurssi 1:n verkkokurssina.

Ylituomarikurssi 1 on osa ylituomarikoulutusta, peruskoulutus kaikkien koe- ja kilpailulajien yli­ tuomarikursseja varten. Tämä verkkokurssi on avoin Suomen Palveluskoiraliiton hallinnoimien koe- ja kilpailulajien ylituomarikoulutettaville.

Aika: 15.4.-20.5.2020, kesto noin 5 viikkoa. Huomioithan, että kurssin suorittaminen edellyttää annettujen tehtävien tekemistä, lopputentin läpäisemistä sekä aktiivista osallistumista verkkokeskusteluihin.

Kuvaus: Verkkokurssi, ei lähiopetusta. Kurssilaisella oltava käytössään tietokone ja internet-yhteys. Kurssi on tarkoitettu Suomen Palveluskoiraliiton hallinnoimien koe- ja kilpailulajien ylituomariksi tähtääville.

Järjestäjä: Suomen Palveluskoiraliitto ry
Kurssin johtaja: Eija Koistinen, muut kouluttajat Kaarina Pirilä ja Carina Savander-Ranne
Rajoitettu osanotto: enintään 50 henkilöä
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tiedustelut ja kurssipaikan varaus vain sähköpostitse ajalla 15.2.-5.3.2020, Eija Koistinen, verkkokoulutus@palveluskoiraliitto.fi.

Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu Virkun kautta, ilmoittautumisen salasana on YT12020. Koulutukseen ilmoittautumisessa oltava seuraavat tiedot: nimi- ja postiosoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä Kennelliiton jäsennumero (Tietoja järjestäjälle -kohtaan Virkun ilmoittautumislomakkeessa).

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujan tulee lähettää jäsenyhdistyksensä puoltama ja allekirjoittama ylituo­marihakemus (ns. sininen kortti) osoitteella Suomen Palveluskoiraliitto ry, Koulukuja 1, 04200 Kerava. Tyhjiä kortteja voi tilata Palveluskoiraliitosta tai kennelpiiriltä. Liitä hakemukseen lyhyt esittely itsestäsi ja toiminnas­tasi siinä koemuodossa, jonka ylituomariksi olet hakeutumassa.

Ylituomarihakemuksen tulee olla Suomen Palveluskoiraliitossa 15.03.2020 mennessä.

Suomen Palveluskoiraliitto ry käsittelee hallinnoimiensa lajien ylituomarikoulutukseen hakevien puollot ylituomarihakemuksen perusteella.

Osallistumismaksu: 70 €, maksutiedot lähetetään kurssipaikan varmistuttua.
Lisätietoa kurssista: www.palveluskoiraliitto.fi -> Kurssit

Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Kaikkien vaatimusten on täytyttävä ennen kurssin alkua.

YLITUOMARIKSI AIKOVALLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET:

  • Henkilön on oltava Kennelliiton jäsen.
  • Ylituomariksi aikovan on oltava luonteensa ja arvostelukykynsä puolesta tehtävään sopiva. Hänen on ymmärrettävä, mitä Kennelliiton myöntämä ylituomarin pätevyys häneltä edellyttää kaikessa hänen kenneltoiminnassaan: koiranohjaajana, kilpailijana, arvostelevana tuomarina, kouluttajana, jne.
  • Henkilöllä on oltava riittävä fyysinen kunto ja henkiset ominaisuudet kyseiseen tehtävään.
  • Koulutukseen pyrkivä henkilö on kokenut kyseisen koemuodon vastaava koetoimitsija ja osallistunut ko­keiden tai kilpailujen järjestelyihin. Hän on myös toiminut aktiivisesti harrastamansa koemuodon parissa sekä toiminut tuloksekkaasti kilpailleena koiranohjaajana.
  • Henkilö on kykenevä kouluttamaan koetuomareita sekä koetoimihenkilöitä.
  • Rotujärjestöt ja lajiliitot määrittelevät koe- ja kilpailumuotokohtaiset lisävaatimukset koulutusohjeissaan.
Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
Dogsport.fi / Dog & Cat
Orion Pharma Eläinlääkkeet
Back on Track
Showlink
Skl
IRO