Pelastuskoiraleiri, Kauhava

 16.10 - 18.10

PELASTUSKOIRALEIRI 16.-18.10.2015

Suomen Palveluskoiraliitto järjestää pelastuskoiraleirin uusille harrastajille ja kokeneille koirakoille. Leiriltä saa näkemyksiä ja ideoita koiran peruskouluttamiseen.

Paikkana on Kauhavan lentotukikohta (Loppusuora 22, (Kulku Sotakouluntien kautta) 62200 Kauhava). 

Leirillä mukana valmiuskouluttajat Pekka Malminen, Hanna Laasanen ja Harri Kuusisto. He perehdyttävät pelastuskoiratoiminnan perusteisiin. Koulutettu koirahieroja Kirsi Karhuniemi ohjeistaa koiran lihashuoltoon. Koiran ja ohjaajan välisen suhteen luomiseen ja hallinnan perusteisiin perehdytään Esa Tapion kanssa, jälkityöskentelyyn eväitä antaa Virpi Laamanen ja ilmavainutyöskentelyyn Sari Kärnä. Lauantaiaamupäivän teorian jälkeen (hallinta, jälki, haku) asioita käydään läpi pienryhmissä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mihin aiheryhmään haluat osallistua.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.9. pelastuskoirakoulutuksen ilmoittautumislomakkeella: Suomen Palveluskoiraliitto ry, Koulukuja 1, 04200 Kerava tai peko@palveluskoiraliitto.fi. Pelastuskoiratoimikunta jakaa paikat huomioiden alueellisuuden. Leirille otetaan max. 60 henkilöä. Osallistumismaksu on 50€ ja maksutiedot lähetetään valintojen jälkeen.

Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
Dogsport.fi / Dog & Cat
Orion Pharma Eläinlääkkeet
Back on Track
Showlink
Skl
IRO