Poikkeusaikataulu (lyhennetty anomisaika) kokeiden/kilpailujen ja luonnetestien/MH-luonnekuvauksien sekä kurssien anomiseen 30.6.2021 asti

23.02.2021 ǀ SPKL

Kokeiden, kilpailujen ja luonnetestien MH-luonnekuvauksien sekä kurssien anomisessa poikkeusaika: Kahden viikon anomisaika riittää kevätkaudella

Kennelliiton hallitus on päättänyt kokouksessaan 10.12.2020, että koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia kursseja, kokeita, kilpailuja ja testejä sekä kursseja voi anoa lyhennetyllä, kahden viikon anomisajalla 30.6.2021 asti.

Suomen Palveluskoiraliiton hallinnoimia kokeita, kilpailuja, testejä ja kuvauksia sekä kursseja voidaan koronapandemiasta seuranneista olosuhteista johtuen anoa lyhennetyllä anomisajalla.
Täten 1.1.2021-30.6.2021 aikavälillä anomisaika on kaksi viikkoa (14 päivää).
Poikkeuksellinen anomisaika koskee myös yli 10 koiran rajoituksella rajoitettavia kokeita, kilpailuja, testejä ja kuvauksia.

Tämä poikkeusaikataulu on voimassa siten, että esimerkiksi keskiviikkona 30.6.2021 pidettävä koe on anottava viimeistään keskiviikkona 16.6.2021.

SPKL suosittelee, että lyhennetyllä anomisaikataululla anotuissa kokeissa/testeissä ilmoittautumisten vastaanottamiseksi asetetaan soittoaika sähköposti-ilmoittautumisten sijasta. Puhelinilmoittautumisten ajankohtaa päätettäessä pyydämme kuitenkin huomioimaan, että SPKL:n toimistolla koe- ja kurssianomuksia käsitellään toimiston aukioloaikoina (toimisto on avoinna arkisin kello 9-16).
Ilmoittautumisaika Virkkuun on suositeltavaa asettaa kokeen alkamishetkeen saakka.

Koetoiminta
SPKL:n kanssa yhteistyössä
Royal Canin -uusi
Dogsport.fi / Dog & Cat
Orion Pharma Eläinlääkkeet
Agria
Back on Track
Showlink
Ray
Skl
IRO